Miękkie bułeczki imbirowe
Miękkie bułeczki imbirowe mogą być dokładnie tym przepisem wegetariańskim lakto ovo, którego szukałeś. Ten przepis jest dla 48 osób. Ta przystawka ma 133 kalorie , 2 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Mieszanka mielonego imbiru, cukru, mielonego ziela angielskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z wynikiem spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy obejmują Ginger Puffs , Best Soft Ginger Cookies i Spinach Cheese Puffs .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij melasę i śmietanę.
Wymieszaj mąkę, imbir, sodę oczyszczoną, ziele angielskie, cynamon i gałkę muszkatołową; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z rodzynkami i orzechami włoskimi.
Nakładaj łyżką stołową porcje w odstępach 2,5 cm na natłuszczone blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10–12 minut lub do momentu, aż brzegi zaczną brązowieć.
Przenieść na kratkę do ostygnięcia.