Miękki Piernik
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Miękki piernik może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Magenbrot, Miękki Piernik, Miękkie Ciasteczka Piernikowe, oraz Miękkie i łatwe pierniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj i lekko mąkę do pieczenia.
Umieścić cukier, melasę, olej i jajka w misce i ubić, aż będzie gładka. W innej misce, połączyć sól, goździki, imbir, cynamon, mąka, i soda oczyszczona i mieszać widelcem, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z pierwszą mieszaniną.
Dodaj wrzącą wodę i energicznie ubijaj, aż będzie gładka. To jest cienkie ciasto.
Wlać na patelnię i piec 40 do 45 minut.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;