Miód-łosoś Dijon i szparagi
Miód-łosoś Dijon i szparagi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 4,27 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka orzechów włoskich, masło, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami, Marynata Z Miodem-Dijon - Koperek Z Łososia, oraz Pieczony łosoś z miodem-Dijon Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, masło i sos Worcestershire, aż będzie gładka. Wymieszać miód, musztardę i pieprz.
Umieścić każdy filet z łososia na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. x 12 po).
Skropić miodem i posypać orzechami włoskimi.
Szparagi umieścić wokół łososia. Folię owinąć wokół łososia i szczelnie zamknąć. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.