Miód Zalane Świąteczne Placki: Struffoli
Miód zalane świąteczne placki: Struffoli wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, limoncello, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Miód Zalane Świąteczne Placki: Struffoli, STRUFFOLI (Kulki miodowe), oraz Miodowe Struffoli z pomarańczą i Pignoli.
Instrukcje
W misce do mieszania, umieścić mąkę, jajka, żółtko, Skórka z 1 cytryny, skórka pomarańczowa, sól i limoncello i dobrze wymieszać, aby utworzyć twarde ciasto, 8 do 10 minut.
Umieścić w lodówce i pozostawić do odpoczynku 30 minut.
Wyjąć z lodówki i pokroić kawałki ciasta wielkości piłki golfowej z głównej partii.
Rzuć każdą kulkę na kołek o grubości 1/2 cala (linę) i pokrój każdy kołek na kawałki o grubości 1/2 cala.
Rozwałkuj każdy kawałek w kulkę i kontynuuj, aż skończysz z całym ciastem.
W 12 do 14-calowej patelni z co najmniej 3-calowych stron, rozgrzać olej do 375 stopni F. kropla tyle kulek na pokrycie około połowy powierzchni oleju do smażenia i gotować, aż ciemny złoty brąz. Użyj łyżki szczelinowej, aby je regularnie obracać i oczekiwać, że nadmuchają podczas gotowania. Po zakończeniu wyjąć je na tacę pokrytą papierowymi ręcznikami i dobrze osuszyć. Powinno to zająć co najmniej 5 partii.
Gdy wszystkie struffoli są gotowane, podgrzać miód, sok z cytryny, i skórki razem w szerokim rondlu 6 do 8 quart aż dość ciepłe, o 150 stopni F, i znacznie cieńsze.
Dodaj struffoli do miodu i dokładnie wymieszać, aż dobrze pokryte.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 5 minut na patelni, regularnie mieszając.
Wlać do dużej tacy do serwowania w formie piramidy lub formy pierścieniowej.
Posypać cukrem pudrem i podawać.