Miód orzechowy crunch gruszki
Miód orzech crunch gruszki wymaga o 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 252 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką gruszki, migdały, przyprawy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Brownies Honey Nut Crunch, Gruszki w miodowo-orzechowym karmelu z serem rzemieślniczym, oraz Miód Orzechowy Cherry Crunch Chex Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180 / Gaz
Pokrój gruszki na pół wzdłuż, wyjmij rdzeń (patrz końcówka, po lewej), a następnie na wierzch niewielką gałką masła i posypką zmiksowanej przyprawy. Posadź gruszki w płytkim naczyniu do pieczenia, a następnie piecz przez 5 minut, aż zaczną zmiękać. W międzyczasie podgrzej miód i inną gałkę masła w dużej misce w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund. Wrzucić płatki kukurydziane i orzechy.
Wyjmij gruszki z piekarnika, a następnie polej mieszanką płatków kukurydzianych. Gotować przez kolejne 5 minut lub aż płatki kukurydziane nabierają bogatego złotego koloru. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut (płatki kukurydziane chrupiące ponownie, gdy ostygną), a następnie podawać na ciepło z lodami.