Miód Musztarda Kabobs Wieprzowe

Kaboby wieprzowe z musztardą miodową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, przyprawioną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Miód musztarda kurczak i warzywa Kabobs, Honey Mustard Veggie Kabobs with Garlic Quinoa, oraz Gingery Chicken Kabobs z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut, aby zapobiec przypaleniu.
Wieprzowinę, paprykę i cebulę przerabiamy na przemian na szaszłyki.
Kabobs posypać równomiernie przyprawionym pieprzem; lekko pokryć sprayem do gotowania.
Kababy grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
6 do 8 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Dekorować, w razie potrzeby.
Cajun Turcja Kabobs: substytut 1 1/2 lb. polędwiczki z indyka na schab i 2 łyżki. Przyprawa Cajun do przyprawionego pieprzu. Postępuj zgodnie z przepisem.
Karaiby wieprzowina Kabobs: substytut 1 1/2 lb. polędwiczki wieprzowe na schab i 2 łyżki. Caribbean Jerk przyprawa do przyprawionego pieprzu. Postępuj zgodnie z przepisem. Wycisnąć sok z 1 dużej limonki na kabobs tuż przed podaniem.
Pikantny kurczak Kabobs: substytut 1 1/2 lb. polędwiczki z kurczaka na schab.
Ubij razem 1/3 szklanki masła orzechowego,1/3 szklanki wody, 1/4 szklanki sosu sojowego, 3 łyżki. brązowy cukier, 3 mielone ząbki czosnku, 1 łyżka. otarta Skórka z wapna i 1 łyżeczka. suszone pokruszone płatki czerwonej papryki.
Umieścić kurczaka w dużej plastikowej torbie zip-top; wlać mieszaninę masła orzechowego na kurczaka. Uszczelnij worek i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 4 godzin.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Postępuj zgodnie z przepisem.