Miód-Kurczak Dijon Z Kopniakiem
Miód-Kurczak z kopniakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę dijon, miód, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 63 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Miodowo czosnkowe skrzydełka z kurczaka z kopniakiem, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Miód-Kurczak Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piersi z kurczaka umieścić w naczyniu do pieczenia; posypać płatkami czerwonej papryki.
Wymieszać miód i musztardę w małej misce i wlać mieszaninę na kurczaka. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż soki run jasne i kurczak nie jest już różowy w środku, około 40 minut. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części piersi powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).