Miód Cytrusowo-Gruszkowy
Miód cytrusowo-gruszkowy wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 37 centów za porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Przyprawiony zimowy cytrusowy chleb jabłkowo-gruszkowy, Brukowiec gruszkowo-żurawinowy z cytrusowym sosem budyniowym, oraz Sałatka mieszana z sałatą, gruszką i kozim serem z sosem cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; wymieszać kolejne 3 składniki i gotować, często mieszając, 10 do 15 minut lub aż gruszki będą miękkie i soki są lekko zagęszczone i karmel barwione.
Zdjąć z ognia i wymieszać skórką pomarańczową i sokiem pomarańczowym.
Podawać na ciepło; lub pozostawić do ostygnięcia i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Miód cytrusowo-gruszkowy: podwoić składniki na miód cytrusowo-gruszkowy i przygotować zgodnie z zaleceniami w piekarniku holenderskim. Rozwiń 1/2 (15-uncja) pakiet schłodzone piecrusts, i umieścić na górze gorącej mieszaniny gruszki w piecu holenderskim.
Piec w 425 przez 15 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor. Składniki na 8 porcji. Przygotowanie: 25 min., Gotowanie: 15 min.,