Miód-Cydr BBQ mostek

Przepis miód-Cydr BBQ mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 5 godzin i 50 minut. Ten przepis służy 16. To danie główne ma 217 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, mielony pieprz, miodowy sos barbecue i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 116 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cydr Mushroom Brisket, Cydr-duszony mostek z Tzimmes, oraz Jesienny mostek z cydrem i piżmową z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu.
Instrukcje
Wymieszać cukier i przyprawy; natrzeć na mięso. Przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin. W międzyczasie moczyć zrębki w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Ułóż węgiel drzewny na dolnym ruszcie grillowym równomiernie po obu stronach patelni z folii. Lekki węgiel drzewny. Gdy węgle są gorące, posypać 2 szklanki wiórów drzewnych.
Umieścić mięso na wierzchu rusztu grillowego, strona tłuszczu do góry, w środku nad patelnią ociekową; przykryć. Grillować 3 godziny, obracać po 1-1 / 2 godzinach i uzupełniać węgiel drzewny i zrębki w razie potrzeby. (Uwaga: utrzymuj temperaturę grilla na poziomie około 135°.)
Wyjąć mięso z grilla; owinąć podwójną warstwą folii o dużej wytrzymałości. Powrót do grillowania; grilluj 1 godzinę lub aż mięso osiągnie 93°.
Wyjąć mięso z grilla; ostrożnie rozpakować folię na górze.
Pozostałe składniki wymieszać, polać mięsem 3/4 szklanki. Owinąć luźno folią.
Przenieść mięso do deski do krojenia; pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Podawać z pozostałym sosem barbecue.