Miód Crème Brûlée z malinami

Miód Crème Brûlée z malinami
Miodowy Crème Brûlée z malinami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz żółtka jaj, miód, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Waniliowy Crème Brûlée z malinami, MIODOWA Dynia Créme Brúlée, oraz Karmelizowany Krem Miodowy Brulee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować), mieszając od czasu do czasu.
4
Zdjąć z ognia.
5
Żółtka i sól połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Podzielić mieszaninę mleka równomiernie między 4 płytkie (6-uncja) dania z kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Umieść naczynia w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w 300 przez 1 godzinę lub aż środek ledwo porusza się, gdy naczynie jest dotykane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć naczynia z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
3 łyżki cukru przesiać równomiernie na kremie. Trzymając palnik kuchenny około 2 cale od góry każdego kremu, podgrzej cukier, przesuwając palnik tam iz powrotem, aż cukier zostanie całkowicie stopiony i karmelizowany (około 1 minuty). Wierzch równomiernie z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn