Miso - imbir Kurczak z kapustą
Miso - imbir kurczak i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 333 kalorie, 32G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka rzodkiewki daikon, pasty miso, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Miso - imbir Kurczak z kapustą, Grillowany Kurczak Imbirowy Miso, oraz Pikantne Pieczone Udka Z Kurczaka Z Miso I Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić miso, czosnek, olej sezamowy i 1/2 szklanki wywaru. Na dużej patelni podgrzej olej roślinny.
Dodać kurczaka, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż tylko gotowane przez, 4 protokół; za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść na talerz.
Dodaj shiitake, imbir i pozostały czas na patelni. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż shiitake są miękkie, 2 protokół.
Dodać kapustę i kurczaka i smażyć na dużym ogniu przez 1 minutę.
Dodać sos miso i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Mieszać w daikon i szalotki.
Przenieść do miski i służyć.