Miso I Sojowy Chilijski Okoń Morski

Miso I Sojowy Chilijski Okoń Morski
Miso i sojowy chilijski okoń morski mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 273 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pasty miso, filety okonia morskiego, mirin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miso Szkliwiony Chilijski Okoń Morski, Labraks Chilijski, oraz Labraks Chilijski.

Instrukcje

1
Wymieszać sake, mirin, sos sojowy, brązowy cukier i pastę miso w misce, aby marynata.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
MisoMiso
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść okonia morskiego w dużej, zamykanej plastikowej torbie i zalej marynatą okonia morskiego. Schłodzić w lodówce 3 do 6 godzin. Ułóż filety na blasze do pieczenia. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
SeabassSeabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Podeprzyj drzwi piekarnika, aby pozostały lekko uchylone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Piec okonia morskiego pod brojlerem, aż ryby płatki łatwo widelcem, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Posypać posiekaną zieloną cebulą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn