Miso Glazurowany Łosoś
Miso Glazed Salmon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $5.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, pastę miso, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Miso-Glazurowany Łosoś, Miso Glazurowany Łosoś, oraz Miso-Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby glazura: w dużej misce połączyć pastę miso, sos sojowy, cukier, olej sezamowy i czosnek.
Rozgrzej grill do średniej.
Filety z łososia posmarować szkliwem. Grilluj na średnim bezpośrednim ogniu i kontynuuj szczotkowanie szkliwem przez cały proces gotowania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.