Miska komfortu

Miska komfortu
Miska komfortu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz karmelizowaną cebulę, ząbki czosnku, mleko ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duża miska komfortu ... z plastrem miodu, Wegetariańskie Chili: miska komfortu, oraz Southern Comfort.

Instrukcje

1
Rano w dniu, w którym gotujesz żeberka (lub noc wcześniej), pocieraj je obficie solą i pieprzem oraz Tbs. tymianku. Zawiń je i przechowywać w lodówce przez cały dzień (lub nawet na noc), aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzej piekarnik do 163°. w dużym holenderskim piekarniku ogrzać około 2 Tbs. masła na średnim ogniu, aż do spienienia. Brązowe żebra ze wszystkich stron, pracując partiami, aby nie były zatłoczone podczas brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przenieś rumiane żeberka na talerz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Podgrzać trochę, dodać kolejny kawałek masła i wymieszać z posiekanymi warzywami (w tym cebulą i czosnkiem) gałązkami tymianku i liśćmi laurowymi. Gotować przez około 8 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać czerwone wino, zeskrobać wszystkie rumiane kawałki od spodu do wina, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę. Następnie wymieszać bulion z kurczaka i podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Krótkie żeberka Nestle z powrotem do patelni, stojąc je po bokach i otaczając je płynem i warzywami, ale nie całkowicie pokrywając je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wlać dowolny z soków mięsnych, które nagromadziły się na talerzu, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Umieść wilgotny arkusz pergaminu bezpośrednio na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Włóż pokrywę holenderskiego piekarnika i włóż do piekarnika, aby dusić przez 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjmij garnek z piekarnika, odkryj (Usuń i wyrzuć papier do pieczenia) i przenieś krótkie żeberka na blachę do pieczenia. Włącz piekarnik do 218° i trzymać żeberka w 10 minut (lub trochę mniej), aż są lekko rumiane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
W międzyczasie zetrzyj tłuszcz z wierzchu bulionu w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
12
Usunąć liść laurowy i gałązki tymianku. Doprowadzić soki do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje. Powrót rumiane żeberka do sosu. (Wiem, że wiele przepisów mają odcedzić warzywa, ale z jakiegoś powodu bardzo lubię mieć miękkie warzywa w moim sosie, więc je zostawić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
13
W tym momencie można go schłodzić i schłodzić do następnego dnia, a następnie delikatnie podgrzać i podawać. Lub podawać od razu, w towarzystwie budyniu Gorgonzola i wybór zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
ZieloniZieloni
14
Udekoruj posiekaną natką pietruszki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
15
Rozgrzej piekarnik do 177° (możesz również użyć piekarnika325, jeśli pieczesz to w tym samym czasie, co żeberka, i po prostu wydłuż czas pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem czarnego pieprzu (będzie grudkowaty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Masło małe naczynie do pieczenia (9 cali) i wlać do niego masę budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
18
Wierzch posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Naczynie do pieczenia przykryć folią, umieścić w większym naczyniu do pieczenia i włożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Dodaj gorącą wodę do większego naczynia do pieczenia, aż przyjdzie 1/2 lub 3/4 drogi się boki naczynia z budyniem (jest to jedyny sposób, już zorientowali się, co kąpiel wodna bez mnie rozlewania całego jak staram się umieścić go w piekarniku. Może jesteś bardziej skoordynowany ode mnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20
Piec, aż budyń jest ustawiony, około godziny (dłużej, jeśli używasz niższą temperaturę pieczenia.).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
21
Podawać na ciepło.

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa6krewetki i żyłkikiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana, karmelizowana cebulaposiekana, karmelizowana cebula1łyżka czerwony ocet winnymarchewka obrana i drobno posiekanamarchewka obrana i drobno posiekana1łodyga selera drobno posiekanałodyga selera drobno posiekana7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z kurczaka (chyba, że masz domowy rosół wołowy-jeśli tak, powinieneś go użyć. Nie używaj komercyjnego zapasu wołowiny!)rosół z kurczaka (chyba, że masz domowy rosół wołowy-jeśli tak, powinieneś go użyć. Nie używaj komercyjnego zapasu wołowiny!)1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszona Gorgonzola lub inny ser pleśniowy (użyj mniej lub bardziej w zależności od tego, jak silny smak lubisz)pokruszona Gorgonzola lub inny ser pleśniowy (użyj mniej lub bardziej w zależności od tego, jak silny smak lubisz)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejDuże Pasternaki, obrane i drobno posiekaneDuże Pasternaki, obrane i drobno posiekane2czerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweowocowe czerwone winoowocowe czerwone wino6krewetki i żyłkisól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepełne mleko ricotta (odsączone)pełne mleko ricotta (odsączone)3gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej12 łyżeczki czosnku w proszkuliście tymiankuliście tymianku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki3kilogramylub tak, z mięsistych kości w krótkich żeberkach, w 6 sztuklub tak, z mięsistych kości w krótkich żeberkach, w 6 sztuk
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn