Miska komfortu

Miska komfortu
Miska komfortu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz karmelizowaną cebulę, ząbki czosnku, mleko ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duża miska komfortu ... z plastrem miodu, Wegetariańskie Chili: miska komfortu, oraz Southern Comfort.

Instrukcje

1
Rano w dniu, w którym gotujesz żeberka (lub noc wcześniej), pocieraj je obficie solą i pieprzem oraz Tbs. tymianku. Zawiń je i przechowywać w lodówce przez cały dzień (lub nawet na noc), aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzej piekarnik do 163°. w dużym holenderskim piekarniku ogrzać około 2 Tbs. masła na średnim ogniu, aż do spienienia. Brązowe żebra ze wszystkich stron, pracując partiami, aby nie były zatłoczone podczas brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Przenieś rumiane żeberka na talerz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Podgrzać trochę, dodać kolejny kawałek masła i wymieszać z posiekanymi warzywami (w tym cebulą i czosnkiem) gałązkami tymianku i liśćmi laurowymi. Gotować przez około 8 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać czerwone wino, zeskrobać wszystkie rumiane kawałki od spodu do wina, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę. Następnie wymieszać bulion z kurczaka i podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Krótkie żeberka Nestle z powrotem do patelni, stojąc je po bokach i otaczając je płynem i warzywami, ale nie całkowicie pokrywając je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wlać dowolny z soków mięsnych, które nagromadziły się na talerzu, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Umieść wilgotny arkusz pergaminu bezpośrednio na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Włóż pokrywę holenderskiego piekarnika i włóż do piekarnika, aby dusić przez 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjmij garnek z piekarnika, odkryj (Usuń i wyrzuć papier do pieczenia) i przenieś krótkie żeberka na blachę do pieczenia. Włącz piekarnik do 218° i trzymać żeberka w 10 minut (lub trochę mniej), aż są lekko rumiane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
W międzyczasie zetrzyj tłuszcz z wierzchu bulionu w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
12
Usunąć liść laurowy i gałązki tymianku. Doprowadzić soki do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje. Powrót rumiane żeberka do sosu. (Wiem, że wiele przepisów mają odcedzić warzywa, ale z jakiegoś powodu bardzo lubię mieć miękkie warzywa w moim sosie, więc je zostawić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
13
W tym momencie można go schłodzić i schłodzić do następnego dnia, a następnie delikatnie podgrzać i podawać. Lub podawać od razu, w towarzystwie budyniu Gorgonzola i wybór zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
ZieloniZieloni
14
Udekoruj posiekaną natką pietruszki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
15
Rozgrzej piekarnik do 177° (możesz również użyć piekarnika325, jeśli pieczesz to w tym samym czasie, co żeberka, i po prostu wydłuż czas pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem czarnego pieprzu (będzie grudkowaty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
17
Masło małe naczynie do pieczenia (9 cali) i wlać do niego masę budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
18
Wierzch posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Naczynie do pieczenia przykryć folią, umieścić w większym naczyniu do pieczenia i włożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Dodaj gorącą wodę do większego naczynia do pieczenia, aż przyjdzie 1/2 lub 3/4 drogi się boki naczynia z budyniem (jest to jedyny sposób, już zorientowali się, co kąpiel wodna bez mnie rozlewania całego jak staram się umieścić go w piekarniku. Może jesteś bardziej skoordynowany ode mnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
20
Piec, aż budyń jest ustawiony, około godziny (dłużej, jeśli używasz niższą temperaturę pieczenia.).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
21
Podawać na ciepło.

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa6trochę posiekanej cukiniikiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki3Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana, karmelizowana cebulaposiekana, karmelizowana cebula1łyżka czerwony ocet winnymarchewka obrana i drobno posiekanamarchewka obrana i drobno posiekana1łodyga selera drobno posiekanałodyga selera drobno posiekana7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z kurczaka (chyba, że masz domowy rosół wołowy-jeśli tak, powinieneś go użyć. Nie używaj komercyjnego zapasu wołowiny!)rosół z kurczaka (chyba, że masz domowy rosół wołowy-jeśli tak, powinieneś go użyć. Nie używaj komercyjnego zapasu wołowiny!)11/3 szklanki kakao w proszku HERSHEY®'S1/3 szklanki kakao w proszku HERSHEY®'S2larges(częściowo & )(częściowo & )3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszona Gorgonzola lub inny ser pleśniowy (użyj mniej lub bardziej w zależności od tego, jak silny smak lubisz)pokruszona Gorgonzola lub inny ser pleśniowy (użyj mniej lub bardziej w zależności od tego, jak silny smak lubisz)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejDuże Pasternaki, obrane i drobno posiekaneDuże Pasternaki, obrane i drobno posiekane2czerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweowocowe czerwone winoowocowe czerwone wino6trochę posiekanej cukiniisól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepełne mleko ricotta (odsączone)pełne mleko ricotta (odsączone)3gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1porcja startego parmezanuliście tymiankuliście tymianku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki3kilogramylub tak, z mięsistych kości w krótkich żeberkach, w 6 sztuklub tak, z mięsistych kości w krótkich żeberkach, w 6 sztuk
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn