Miska Jacksona z sosem Vegan Comeback
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jeśli masz złote rodzynki, pieprz cayenne, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj SOS Comeback, SOS Comeback, oraz SOS Comeback dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w szybkim blenderze i zmiksuj, aż będą całkowicie gładkie. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania.Wymieszać przed użyciem, dodając trochę wody, jeśli sos jest zbyt gęsty. Doskonały jako sos do maczania lub sos sałatkowy. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki.Czerwona fasola: zacznij od już przygotowanej łatwej czerwonej fasoli lub przyprawić własną czerwoną fasolę, smażąc 1 pokrojoną w kostkę cebulę, 2 posiekane żeberka selera, 1/2 pokrojonej w kostkę papryki i 3-4 ząbki mielonego czosnku, aż cebula zmięknie.
Dodać gotowaną fasolę, trochę wody, i 1 do 2 łyżeczki (lub więcej do smaku) Cajun lub Creole przyprawy. Dusić przez co najmniej 20 minut, aby umożliwić smaki połączyć.Grzanki ze słodkich ziemniaków: Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Połącz syrop klonowy, sos sojowy i sól wędzoną w dużej misce.
Dodać pokrojone w kostkę słodkie ziemniaki i wrzucić do herbu.
Rozprowadzić na blasze wyłożonej matą silikonową lub papierem do pieczenia.
Umieść 1/2 szklanki gotowanego ziarna na dnie każdej miski i góry z 1/2 szklanki czerwonej fasoli.
Dodaj zdrową warstwę zieleni, SOS Comeback, i kolejny 1/4 szklanki czerwonej fasoli. Top z grzankami ze słodkich ziemniaków, więcej sosu i posypać posiekanymi orzechami pekan lub orzechami włoskimi. Smacznego!