Miseczki Do Sernika Mint Brownie

Miseczki Do Sernika Mint Brownie
Mint Brownie Cheesecake Cups może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 22 centy za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ekstrakt z vanillana, cukierki miętowe andes, chipsy do pieczenia Andes creme de menthe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mint Chocolate Chip Ice Cream Brownie Cups, Smoking Brownie Cheesecake Cups, oraz Andes Mint Cheesecake Brownie Pie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smar lub papier-linia miniaturowe kubki muffin. Naciśnij 1 łyżeczkę okruchów ciastek na dnie każdego kubka muffinów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
2
Podgrzewaj cukierki na wysokim poziomie w bezpiecznej dla mikrofalówki misce przez 30-60 sekund lub do stopienia, mieszając co 15 sekund. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej misce ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie gładki. Ubić w jajku i wanilii. Wymieszać stopione cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Łyżka 1 łyżka mieszanki do każdej filiżanki.
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż blaty staną się suche i zaczną pękać. Schłodzić przez 1 minutę przed wyjmowaniem do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Mżawka z dodatkowymi stopionymi cukierkami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn