Mirlitony Nadziewane Morzem (Chayote)

Mirlitony Nadziewane Morzem (Chayote)
Need a dairy free side dish? Mirlitony Nadziewane morzem (Chayote) mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli używasz kreolskiej przyprawy, selera, cebuli i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mirlitony Nadziewane Rakami, Mirlitony nadziewane krewetkami i krabami, oraz Chayote Z Serem (Nadziewane I Pieczone ) .

Instrukcje

1
Wyjąć z wody i odstawić do ostygnięcia. Rozgrzej piekarnik do 204°. gdy mirlitony będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, przeciąć je na pół wzdłuż (cięcie przez najszerszą stronę) i usunąć nasiona. Użyj łyżki grejpfruta lub melona, aby usunąć miąższ ze środka; pamiętaj, aby zachować skorupę o grubości około 1/4 cala ze wszystkich stron. W dużej misce rozgnieść miąższ mirliton i odstawić na bok. Rozgnieść tofu i dodać go do miąższu mirliton. W patelni nieprzywierającej lekko spryskane oliwą z oliwek, podsmażyć cebulę, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
ChayoteChayote
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MelonMelon
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj seler, marchew, i pieprz i gotować 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Dodaj smażone warzywa do mieszaniny tofu-mirliton. Wymieszać pietruszkę, bułkę tartą, Old Bay przyprawy, wakame (sea vegetable), i skrobia kukurydziana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Warzywa MorskieWarzywa Morskie
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
WakameWakame
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Posypać skorupy mirliton z solą i pieprzem, w razie potrzeby, i umieścić je z mieszaniny tofu, piętrząc mieszaninę powyżej górnej części każdego mirliton.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Wierzch posypać panko lub suszoną bułką tartą, lekko dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
7
Umieść je w dużym naczyniu do pieczenia i włóż do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec około 30-40 minut, aż blaty są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Podawać z sosem tatarskim lub pikantnym sosem koktajlowym. (Sos tatarski jest łatwo wykonane z wegańskim majonezem i słodkim smakiem; zrobić sos koktajlowy przy użyciu ketchupu, przygotowany chrzan, i ostry sos, do smaku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sos TatarskiSos Tatarski
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn