Miodowy Dip jogurtowy z figami i Anyżowymi chrupkami pszennymi
Miodowy Dip jogurtowy z figami i Anyżowymi chrupkami pszenicznymi to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parfaits jogurtu pomarańczowego z rozdrobnionymi pszennymi chipsami, Figi miodowe z serem, oraz Grillowane Figi Z Miodowym Mascarpone.
Instrukcje
Ułóż Trójkąty tortilla na blasze do pieczenia. Za pomocą pędzla do ciasta lekko posmaruj Trójkąty masłem. W małej misce połącz anyż, cynamon i cukier, a następnie posyp tortillami.
Piec do złotego i chrupiące, 12 do 15 protokół.
Łyżka około 1/4 szklanki jogurtu do małej miseczki. Zrób dobrze w środku jogurtu i łyżkę w 1 łyżeczce. miód, a następnie posypać pistacjami. Powtórz, aby 7 więcej porcji.
Podawać z 4 chipsami tortilla i 2 pokrojonymi figami.