Miodowo-orzechowe stosy przekąsek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać miód Nut stosy przekąsek spróbować. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 104 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stosy Szynki Miodowo-Musztardowej, Caprese stosy z grillowanymi miodowymi ziemniakami balsamicznymi, oraz Superbowl Snacks: klopsiki z boczku z sosem Mango miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w rondlu 2-quart, brązowy cukier i masło ciepła na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka.
Wymieszać pozostałe składniki.
Wlać mieszaninę do nieoczyszczonej patelni o wymiarach 13x9 cali. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadzić mieszaninę na patelni, aż do wyrównania.
Piec 16 do 18 minut lub aż krawędzie będą złocisto-brązowe i jędrne.
Wyjąć z piekarnika do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Nożem stołowym pokrój pieczoną mieszankę na 6 rzędów po 6 rzędów, aby uzyskać 36 sztabek. Przechowywać w luźno przykrytym pojemniku.