Miodowo-balsamiczna pieczona marchewka z " wspaniałych warzyw Włoch

Miodowo-balsamiczna pieczona marchewka z ' wspaniałe warzywa Włoch może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crostini z Fontinanem i marmoladą pomidorową z " wspaniałych warzyw Włoch, Smażona fasolka szparagowa i ziemniaki z pancettą z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do temperatury 190°C (375°F/gaz 5).
Marchewki umieścić na patelni. W małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, miód i 2 łyżeczki octu.
Zalać marchewką. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i obficie mielonym pieprzem. Wrzucić delikatnie połączyć. Pieczemy marchewki przez 10 minut; wrzucić, i pieczeń przez 15 minut więcej, lub aż marchewki są miękkie i rumiane w miejscach.
Przełożyć do naczynia i posypać jeszcze kilka kropli octu i trochę soli morskiej na wierzchu.
Podawać na gorąco lub na ciepło.