Miodowe Migdały Kryształowe
Miód Kryształ migdały wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 32 i kosztuje 29 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 99 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka naturalnych kalifornijskich migdałów, masła, cukru turbinado i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Migdały Glazurowane Miodem, Migdały Przyprawione Miodem, oraz Migdały Prażone Miodowo-Tymiankowe.
Instrukcje
Na średnim ogniu w średnim rondlu, podgrzać miód i masło do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, gotuj na wolnym ogniu 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Dodać migdały; dusić i mieszać 2 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść migdały do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem lub spryskane nieprzywierającym sprayem do gotowania; rozprowadzić w jednej warstwie i lekko ostudzić.
Wrzucić migdały z cukrem do płaszcza za pomocą średniej plastikowej torby do przechowywania żywności.