Miniburgery Z Ciecierzycy Bliskiego Wschodu

Miniburgery Z Ciecierzycy Bliskiego Wschodu
Przepis Bliskowschodnie Miniburgery z ciecierzycy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 319 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę z cytryny, ciecierzycę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Półmisek Ciecierzycy Środkowowschodniej, Gulasz Z Ciecierzycy I Ryżu Z Bliskiego Wschodu, oraz Bliski Wschód Ciecierzyca Półmisek Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić ziemniaki w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 20 minut lub aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż. Lekko schłodzić. Grubo posiekać i umieścić w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj 1 łyżka oleju i czosnku do miski; mash mieszaniny ziemniaków z masher ziemniaków, aż lekko grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wyjąć 3 łyżki ciecierzycy; umieścić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj pozostałą ciecierzycę do mieszaniny ziemniaków; zacieru, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj pozostałe 3 łyżki ciecierzycy, pietruszkę i pozostałe składniki. Zwilżonymi rękami podzielić mieszaninę na 6 równych porcji (około 1/3 szklanki mieszaniny na porcję), kształtując każdą z nich w 3-calowy patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj 3 paszteciki do patelni; zmniejszyć ogień do medium, i gotować 4 protokół lub aż DNA są złote. Ostrożnie obróć paszteciki; gotować 3 minuty lub do dna są złote i paszteciki są ustawione. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i 3 pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia29
Magazyn