Miniaturowe ciastka migdałowe z cukrowymi wiśniami i kremem Kirsch
Miniaturowe ciastka migdałowe z cukrowymi wiśniami i kremem Kirsch to Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka ekstraktu migdałowego, białka jaja, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Miniaturowe ciastka migdałowe z cukrowymi wiśniami i kremem Kirsch, Potrójny Sorbet kokosowy z nasączonymi wiśniami Kirsch, oraz Migdałowy Tort Ze Śmietaną I Wiśniami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 9-calową kwadratową patelnię ciasta i spód linii papierem pergaminowym lub woskowym. Papier maślany i kurz z mąką, wybijając nadmiar.
Ubij razem żółtka, 1/2 szklanki cukru, mleko i ekstrakt w dużej misce, aż dobrze się połączą, a następnie ubijaj w mące i soli.
Bicie białek z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż po prostu trzymać miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałą 1/4 szklanki cukru, mieszając z małą prędkością, aż białka po prostu utrzymają sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 białek w cieście, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
Wlać ciasto do patelni ciasto, rozłożenie równomiernie, i piec w środku piekarnika, aż blady złoty i tester wychodzi czysty, 14 do 16 protokół. Fajne ciasto całkowicie na patelni na stojaku.
Ubij razem sproszkowane białka i ciepłą wodę w małej misce, aż dobrze się połączą. Umieść drobny cukier w innej małej misce.
Trzymając 1 wiśnię za łodygę, równomiernie posmarować odrobiną białka i łyżką cukru, aby pokryć.
Przenieść do stojaka, aby wysuszyć i pokryć Pozostałe wiśnie w ten sam sposób.
Ubij śmietanę z kirschem i cukrem za pomocą oczyszczonych ubijaków, aż utrzyma sztywne szczyty.
Wyciąć 20 rund z ciasta foremką do ciastek i przełożyć na talerz. Na każdą rundę nałożyć łyżeczkę kremu kirsch, a następnie śmietanę z wiśnią.
* Ciasto okrągłe (bez polewy) przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 dzień.* Sugared wiśnie mogą być wykonane 4 godziny wcześniej i przechowywane w temperaturze pokojowej.