Mini Zupa Klopsikowa

Mini Zupa Klopsikowa
Mini zupa Klopsikowa wymaga z grubsza 47 minut od początku do końca. Za $7.05 za porcję, ten przepis okładki 70% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 95g białka, 87g tłuszczu i w sumie 1831 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Jesień. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cebuli, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i wywaru z kurczaka. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Zupa Klopsikowa Tortellini z Mini bagietkami, Powolna Kuchenka Mini Klops Minestrone Zupa, oraz Powolna Kuchenka Mini Klops Minestrone Zupa.

Instrukcje

1
W głębokim garnku na średnim ogniu dodaj olej, posiekaną marchewkę, seler i cebulę oraz liście laurowe. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj garnek i gotuj warzywa 5 lub 6 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podczas gdy warzywa gotują, połącz mięso, jajko, czosnek, tarty ser, bułkę tartą, sól, pieprz, gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Odkryj garnek do zupy i dodaj bulion i wodę do garnka. Zwiększ ogień do wysokiego i zagotuj zupę. Gdy zupa się zagotuje, zmniejsz trochę ogień i zacznij toczyć mieszankę mięsną w małe kulki, upuszczając je prosto do garnka. Robisz pierogi mięsne, które będą gotować w bulionie. Kiedy skończysz zwijać mięso, dodaj makaron do zupy i wymieszaj. Przykryj i gotuj zupę 10 minut. Gdy makaron będzie miękki, dodaj posiekany szpinak partiami. Gdy szpinak zwiędnie w zupie, zupa jest gotowa i gotowa do podania. Dostosuj swoje przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Zupę podawać z chrupiącym chlebem lub grillowanymi 4 kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
5
Na małej patelni na średnim ogniu połącz olej, masło i czosnek. Gotuj czosnek na maśle i oleju delikatnie przez 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Usuń mieszankę masła czosnkowego z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
7
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą na kuchence na średnim ogniu. Za pomocą pędzla do ciasta posmaruj 1 Stronę 4 kromek chleba olejem czosnkowym i umieść posmarowaną masłem stronę do dołu na patelni. Posyp każdy plasterek równymi ilościami 4 serów, rozprowadzając je równo na 4 plasterkach. Każdą kanapkę posyp kolejną kromką chleba posmarowaną masłem czosnkowym, posmarowaną masłem do góry. Odwróć kanapki z serem grillowym kilka razy, aż sery się rozpuści i będą lepkie, a chleb będzie prażony i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Grillowanie SeraGrillowanie Sera
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
8
Pokrój grillowane 4 kanapki z serem od rogu do rogu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobnione Asiagorozdrobnione Asiago1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykła bułka tarta, kilka garścizwykła bułka tarta, kilka garści3Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka posiekanej cebuli1 szklanka posiekanej cebuli2marchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler posiekanyseler posiekany1Średnia żółta cebula, posiekanabulion lub bulion z kurczakabulion lub bulion z kurczaka82 łyżki roztopionego masłachrupiący włoski chleb semolinachrupiący włoski chleb semolina1jajko, pobitejajko, pobite2liście laurowe, świeże lub suszoneliście laurowe, świeże lub suszone12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, pęknięty od skóryczosnek, pęknięty od skóry2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony454papryka habaneromielona wołowina, wieprzowina i cielęcina połączonemielona wołowina, wieprzowina i cielęcina połączone1warzywo (np. szpinak)świeżo Starta lub zmielona gałka muszkatołowaświeżo Starta lub zmielona gałka muszkatołowa2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni w wolnym strumieniuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni w wolnym strumieniu2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelnioliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelni1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezan lub Romanotarty parmezan lub Romano3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszony makaron, krążki, połamane fettuccini lub ditalinisuszony makaron, krążki, połamane fettuccini lub ditalini2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony provolonerozdrobniony provolone4krewetki i żyłkiPrzepis dzięki uprzejmości Rachael RayPrzepis dzięki uprzejmości Rachael Ray1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggiano lub Romano, kilka garścitarty Parmigiano-Reggiano lub Romano, kilka garści4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona mozzarellarozdrobniona mozzarella454papryka habaneropotrójnie umyty świeży szpinak, grubo posiekanypotrójnie umyty świeży szpinak, grubo posiekany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn