Mini Zupa Klopsikowa

Mini Zupa Klopsikowa
Mini zupa Klopsikowa wymaga z grubsza 47 minut od początku do końca. Za $7.05 za porcję, ten przepis okładki 70% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 95g białka, 87g tłuszczu i w sumie 1831 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Jesień. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cebuli, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i wywaru z kurczaka. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Zupa Klopsikowa Tortellini z Mini bagietkami, Powolna Kuchenka Mini Klops Minestrone Zupa, oraz Powolna Kuchenka Mini Klops Minestrone Zupa.

Instrukcje

1
W głębokim garnku na średnim ogniu dodaj olej, posiekaną marchewkę, seler i cebulę oraz liście laurowe. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj garnek i gotuj warzywa 5 lub 6 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podczas gdy warzywa gotują, połącz mięso, jajko, czosnek, tarty ser, bułkę tartą, sól, pieprz, gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Odkryj garnek do zupy i dodaj bulion i wodę do garnka. Zwiększ ogień do wysokiego i zagotuj zupę. Gdy zupa się zagotuje, zmniejsz trochę ogień i zacznij toczyć mieszankę mięsną w małe kulki, upuszczając je prosto do garnka. Robisz pierogi mięsne, które będą gotować w bulionie. Kiedy skończysz zwijać mięso, dodaj makaron do zupy i wymieszaj. Przykryj i gotuj zupę 10 minut. Gdy makaron będzie miękki, dodaj posiekany szpinak partiami. Gdy szpinak zwiędnie w zupie, zupa jest gotowa i gotowa do podania. Dostosuj swoje przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Zupę podawać z chrupiącym chlebem lub grillowanymi 4 kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
5
Na małej patelni na średnim ogniu połącz olej, masło i czosnek. Gotuj czosnek na maśle i oleju delikatnie przez 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Usuń mieszankę masła czosnkowego z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
7
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą na kuchence na średnim ogniu. Za pomocą pędzla do ciasta posmaruj 1 Stronę 4 kromek chleba olejem czosnkowym i umieść posmarowaną masłem stronę do dołu na patelni. Posyp każdy plasterek równymi ilościami 4 serów, rozprowadzając je równo na 4 plasterkach. Każdą kanapkę posyp kolejną kromką chleba posmarowaną masłem czosnkowym, posmarowaną masłem do góry. Odwróć kanapki z serem grillowym kilka razy, aż sery się rozpuści i będą lepkie, a chleb będzie prażony i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Grillowanie SeraGrillowanie Sera
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
8
Pokrój grillowane 4 kanapki z serem od rogu do rogu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobnione Asiagorozdrobnione Asiago1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykła bułka tarta, kilka garścizwykła bułka tarta, kilka garści33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2marchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler posiekanyseler posiekany1Średnia żółta cebula, posiekanabulion lub bulion z kurczakabulion lub bulion z kurczaka82 łyżki roztopionego masłachrupiący włoski chleb semolinachrupiący włoski chleb semolina1jajko, pobitejajko, pobite2liście laurowe, świeże lub suszoneliście laurowe, świeże lub suszone12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, pęknięty od skóryczosnek, pęknięty od skóry2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona wołowina, wieprzowina i cielęcina połączonemielona wołowina, wieprzowina i cielęcina połączone1Batoniki toffi Heathświeżo Starta lub zmielona gałka muszkatołowaświeżo Starta lub zmielona gałka muszkatołowa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni w wolnym strumieniuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni w wolnym strumieniu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelnioliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelni1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezan lub Romanotarty parmezan lub Romano3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszony makaron, krążki, połamane fettuccini lub ditalinisuszony makaron, krążki, połamane fettuccini lub ditalini2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony provolonerozdrobniony provolone4krewetki i żyłkiPrzepis dzięki uprzejmości Rachael RayPrzepis dzięki uprzejmości Rachael Ray1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggiano lub Romano, kilka garścitarty Parmigiano-Reggiano lub Romano, kilka garści4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona mozzarellarozdrobniona mozzarella4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.potrójnie umyty świeży szpinak, grubo posiekanypotrójnie umyty świeży szpinak, grubo posiekany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn