Mini zapiekanki z kurczaka z boczkiem i majerankiem
Mini placki z kurczaka z boczkiem i majerankiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 847 kalorii. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać applewood - wędzony boczek, fasolki verts, crème fraîche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Mini Placki Z Kurczaka Z Boczkiem, Mini Placki Z Jajkiem I Bekonem, oraz Mini placki z boczkiem i pieczarkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.boczek gotować w dużej dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Posiekaj bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; smażyć do miękkości i złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać kolejne 3 składniki; wymieszać 1 minutę.
5
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniawysoki i gotować, aż warzywa będą prawie miękkie i niektóre ciecz jest zmniejszona, o 8 protokół. Wymieszać w 2/3 szklanki crème fraîche, kurczaka, i boczek. Przynieś na wolnym ogniu. Doprawić pieprzem. Podziel na cztery 2-szklankowe suflety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Warzywa
Cały Kurczak
Pieprz
Boczek
Bulion
6
Rozłóż ciasto francuskie na powierzchni roboczej; rozwałkuj na 12-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Rolka
7
Pokrój na 4 równe kwadraty. Nadzienie na suflet z ciastem; brzegi złożyć na brzegi naczynia.
8
Wierzch skórki (nie brzegów) posmarować pozostałą 1 łyżką crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
9
Przeciąć małe X w środku skorupy; przebić wszystko widelcem.
10
Piec, aż skórki są złociste i napełniania ogrzewa się przez, O 22 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Możesz również zrobić jeden duży placek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Umieść nadzienie w naczyniu do ciasta o średnicy 9 cali. Ustaw 12-calowy placek na nadzieniu, a następnie złóż krawędzie na obręcz. Czas pieczenia nadal będzie wynosił około 22 minut.