Mini Włoskie Klopsy
Przepis Mini włoskie klopsy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 252 kalorie, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowy sos do pizzy, sól, sos do pizzy o Smaku pepperoni i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Włoskie Klopsy, Mini Włoskie Klopsy, oraz Włoskie Indycze Mini Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera i dodatkowego sosu do pizzy. Naciśnij mieszankę wołowiny do 12 regularnych filiżanek muffin (kubki będą bardzo pełne).
Umieść patelnię muffin na blasze ciastek w piekarniku, aby złapać wyciek.
Piec około 30 minut lub aż bochenki nie będą już różowe w środku i termometr do mięsa wstawiony w środku Bochenka w środku patelni Muffin czyta 71°.
Na każdy Bochenek posypać 1 łyżeczką sera.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Natychmiast wyjąć z kubków.
Podawać z sosem do pizzy.