Mini Truskawkowe Tarty Rabarbarowe
Need a deser wegetariański? Mini Truskawkowe tarty rabarbarowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mini Rabarbarowe Tarty Z Kruszonką, Tarta Truskawkowo-Rabarbarowa, oraz Tarta truskawkowo-rabarbarowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 9 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu.
Na dużej desce do krojenia rozwiń skorupę ciasta. Używając 2-calowego okrągłego noża, pokrój ciasto na 9 rund. Wciśnij każdą rundę na dno kubka muffin.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać rabarbar; gotować około 5 minut lub aż lekko zmięknie. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać truskawki, cukier, cynamon, ekstrakt z wanilii i migdałów; gotować około 10 minut, mieszając co minutę, aby utrzymać mieszaninę przed spaleniem na dnie patelni, aż mieszanina będzie grubość konfitur truskawkowych.
Łyżka 2 łyżki mieszanki rabarbarowo-truskawkowej do każdego kubka muffinowego wyłożonego skórką.
Piec 15 do 20 minut lub aż krawędzie skórki są jasno złoty kolor.
Wyjąć z kubków muffin do stojaka chłodzącego. Fajne około 15 minut.
Aby podać, każdą tartę polać bitą śmietaną.
Dekoruj świeżymi truskawkami.