Mini Tostadas z Chile-masło Krab & awokado-tomatillo Crema
Mini Tostadas z Chile-masło Krab & awokado-tomatillo Crema wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 657 kalorii, 13g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz sok z limonki, skórkę cytryny, sól koszerną i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest ona dostarczana przez bramę SF. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Crab & avocado tostadas, Grillowany kurczak z kremowym Zielonym Chile, Tomatillo i sosem z awokado, oraz Chipotle Przyprawione Ciastka Krabowe Z Sosem Tomatillo-Awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.