Mini torty z czarnej fasoli z Carnitas i awokado
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka fasoli, liść laurowy, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Torty z czarnej fasoli z kremem z awokado, Mini torty z czarnej fasoli z Kolendro-limonkową kremą, oraz Torty Z Czarnej Fasoli Z Jajkiem Sadzonym I Awokado Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek, kolendrę i liść laurowy ułożyć w małym kawałku gaznika i związać szczelnie sznurkiem kuchennym.
Ułożyć wiązkę w rondlu o średnim ciężarze wraz z cebulą, majerankiem i solą. Ułóż wieprzowinę w jednej warstwie i dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć mięso. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Odtłuścić i wyrzucić pianę, która unosi się na powierzchnię za pomocą dużej łyżki. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, odtłuszczanie powierzchni i obracając kawałki wieprzowiny od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie i po prostu zaczyna rozdrabniać, o 1 1/2 godziny. (Może być konieczne dostosowanie ciepła do niskiego poziomu, aby utrzymać go na wolnym ogniu.)
Usunąć i wyrzucić pakiet ziół i połówki cebuli. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować, aż pozostała woda odparuje i tylko wytopiony tłuszcz pokryje dno patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech mięso smażyć w tłuszczu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 10 protokół. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu i odstawić. Odstawić blachę do pieczenia.
Umieścić fasolę, czosnek, jajko, bułkę tartą, kolendrę, cebulę, ostry sos i sól w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza. Pulsuj, aż składniki zostaną włączone, a fasola zostanie rozbita, ale niektóre całe ziarna pozostają, około 15 (1-sekundowe) impulsów, zatrzymując procesor i skrobając boki miski gumową szpatułką w razie potrzeby.Miarka mieszanki fasoli do rąk 1 czubata łyżka na raz i uformować go w 24 (2-cal szerokości) paszteciki. Płaszcz paszteciki na Całym z mąki kukurydzianej i umieścić je na zarezerwowanej blasze do pieczenia.
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk, o 4 protokół.
Umieść 8 pasztecików na patelni i smażyć na złoty kolor i podgrzać, dostosowując ciepło w razie potrzeby, około 3 minut na stronę. Powrót smażone paszteciki do blachy do pieczenia i powtórzyć z pozostałymi pasztecikami, dodając pozostały olej do miski w razie potrzeby między partiami.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby zachować warm.To zebrać: połowę i pit awokado i miąższ miąższu zgarnąć do średniej miski.
Dodać sok z limonki, doprawić solą i grubo rozgnieść widelcem, aż pozostanie tylko kilka średniej wielkości kawałków; odstawić.
Wyjąć ciasto z czarnej fasoli i carnitas z piekarnika. Podzielić wszystkie mieszaniny awokado wśród black Bean cakes i top z carnitas (możesz mieć niektóre pozostały).
Udekoruj kolendrą i podawaj natychmiast.