Mini torty z czarnej fasoli z Carnitas i awokado

Mini torty z czarnej fasoli z Carnitas i awokado
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka fasoli, liść laurowy, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Torty z czarnej fasoli z kremem z awokado, Mini torty z czarnej fasoli z Kolendro-limonkową kremą, oraz Torty Z Czarnej Fasoli Z Jajkiem Sadzonym I Awokado Crema dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek, kolendrę i liść laurowy ułożyć w małym kawałku gaznika i związać szczelnie sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Ułożyć wiązkę w rondlu o średnim ciężarze wraz z cebulą, majerankiem i solą. Ułóż wieprzowinę w jednej warstwie i dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć mięso. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Odtłuścić i wyrzucić pianę, która unosi się na powierzchnię za pomocą dużej łyżki. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, odtłuszczanie powierzchni i obracając kawałki wieprzowiny od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie i po prostu zaczyna rozdrabniać, o 1 1/2 godziny. (Może być konieczne dostosowanie ciepła do niskiego poziomu, aby utrzymać go na wolnym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Usunąć i wyrzucić pakiet ziół i połówki cebuli. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować, aż pozostała woda odparuje i tylko wytopiony tłuszcz pokryje dno patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech mięso smażyć w tłuszczu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 10 protokół. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu i odstawić. Odstawić blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Umieścić fasolę, czosnek, jajko, bułkę tartą, kolendrę, cebulę, ostry sos i sól w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza. Pulsuj, aż składniki zostaną włączone, a fasola zostanie rozbita, ale niektóre całe ziarna pozostają, około 15 (1-sekundowe) impulsów, zatrzymując procesor i skrobając boki miski gumową szpatułką w razie potrzeby.Miarka mieszanki fasoli do rąk 1 czubata łyżka na raz i uformować go w 24 (2-cal szerokości) paszteciki. Płaszcz paszteciki na Całym z mąki kukurydzianej i umieścić je na zarezerwowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść 8 pasztecików na patelni i smażyć na złoty kolor i podgrzać, dostosowując ciepło w razie potrzeby, około 3 minut na stronę. Powrót smażone paszteciki do blachy do pieczenia i powtórzyć z pozostałymi pasztecikami, dodając pozostały olej do miski w razie potrzeby między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby zachować warm.To zebrać: połowę i pit awokado i miąższ miąższu zgarnąć do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Dodać sok z limonki, doprawić solą i grubo rozgnieść widelcem, aż pozostanie tylko kilka średniej wielkości kawałków; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Wyjąć ciasto z czarnej fasoli i carnitas z piekarnika. Podzielić wszystkie mieszaniny awokado wśród black Bean cakes i top z carnitas (możesz mieć niektóre pozostały).
Składniki, których będziesz potrzebować
CarnitasCarnitas
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Udekoruj kolendrą i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn