Mini Torty Sumowe

Mini Torty Sumowe
Mini torty sumowe to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Jeśli masz popękany pieprz, filety z sumów, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasta Sumowe, Chrupiące Ciasta Sumowe, oraz Cajun Catfish Cakes with Remoulade.

Instrukcje

1
Pokroić suma na kawałki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
2
Połącz suma, 3/4 szklanki bułki tartej i następne 5 składników; delikatnie mieszaj, aż dobrze się wymieszasz. Uformuj mieszaninę na 12 pasztecików (po około 1/4 szklanki każda). Dredge paszteciki w pozostałych 1/2 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
SumSum
3
Gotować paszteciki, partiami, w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dekorować, w razie potrzeby.
5
* 1 1/4 szklanki świeżej bułki tartej można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn