Mini Torty Sumowe
Mini torty sumowe to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Jeśli masz popękany pieprz, filety z sumów, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasta Sumowe, Chrupiące Ciasta Sumowe, oraz Cajun Catfish Cakes with Remoulade.
Instrukcje
Pokroić suma na kawałki 1/4 cala.
Połącz suma, 3/4 szklanki bułki tartej i następne 5 składników; delikatnie mieszaj, aż dobrze się wymieszasz. Uformuj mieszaninę na 12 pasztecików (po około 1/4 szklanki każda). Dredge paszteciki w pozostałych 1/2 szklanki bułki tartej.
Gotować paszteciki, partiami, w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1 1/4 szklanki świeżej bułki tartej można zastąpić.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.