Mini Tarty Pomidorowe
Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, liście oregano, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mini Tarty Karmelowe, Mini Tarty Jabłkowe, oraz Mini Tarty Grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uformuj skorupę: mąkę i sól w robocie kuchennym do połączenia.
Dodać masło i proces, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, około 10 sekund. Po uruchomieniu maszyny dodawać wodę z lodem w powolnym, stałym strumieniu, aż ciasto się połączy (nie dłużej niż 30 sekund).Podzielić ciasto na pół, uformować każdy w kwadrat i owinąć w plastik. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę (lub do 2 dni), lub zamrażać do 1 miesiąca.Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj zimne ciasto do grubości 1/8 cala. Używając noża do parowania, Wytnij dwadzieścia cztery 3-calowe kwadraty i dopasuj do kubków 2 mini-muffin, pozostawiając zwis. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Rozłóż pomidory, czosnek i szalotki na pergaminie wyłożonym rimmed blachy do pieczenia.
Skropić olejem, doprawić solą i pieprzem i upiec, zmieniając pozycje arkuszy w połowie, aż pomidory zaczną się kurczyć, około 20 minut.
Ochłoń.Połowę posiekanego oregano i fety podziel między wyłożone ciastem puszki. Top z mieszanki pomidorowej.
Posypać Pozostałe oregano. Wchodzisz na rogach ciasta w kierunku centrów.
Pędzel z myciem jajkiem.Zmniejsz temperaturę do 37
Piec ciasta, aż top skorupy są złotobrązowe i środkowe są bulgotanie, o 25 protokół.
Ostudzić całkowicie w blasze na stojaku z drutu.