Mini Sausage Meatball Minestra
Mini Sausage Meatball Minestra może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1192 kalorii, 61g białka, oraz 64G tłuszczu. Mieszanka kiełbasy luzem, sól i pieprz, rosół z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Mini Sausage Meatball Minestra, Mini Meatball Minestra, oraz Mini Meatball Minestra (Rachael Ray).
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni na średnim ogniu.
Zawiń kiełbasę w klopsiki wielkości orzecha włoskiego. Upuść je na patelni i brązowy ze wszystkich stron, a następnie usuń je na talerz.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek przez 5 minut, następnie dodać eskarole i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, do smaku. Gotuj, aż escarole zwiędnie.
Dodać fasolę i gotować do ogrzania przez. Wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować do al dente.
Powrót klopsiki z powrotem do garnka na ostatnie 4 minuty gotowania. Wyreguluj przyprawy i chochle do misek do serwowania. Każdą porcję mocno posypać serem i podawać z chrupiącym chlebem do mycia.