Miniaturowe Wypieki Z Orzecha Camembert

Miniaturowe Wypieki Z Orzecha Camembert
Miniaturowe wypieki Camembert Walnut to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 2978 kalorii, 44g białka, oraz 208g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać camembert, orzechy włoskie, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tosty Camembert, Orzech I Figa Tartine, Miniaturowe Pop-upy, oraz Zestaw do pieczenia Camembert.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem orzechy włoskie, masło i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
SólSól
3
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
Wytnij 40 naboi lekko obsypaną mąką foremką do ciastek i wyrzuć ozdoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Blaty rund pędzlem umyć jajkiem, a następnie posypać każdy z około 1/4 łyżeczki mieszanki orzecha włoskiego i przenieść do pergaminu wyłożonej dużą blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w środku piekarnika, aż się złoci i puffed, 10 do 15 minut, a następnie przesuń wypieki na pergaminie na stojaku do ostygnięcia. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podczas gdy ciasta są jeszcze ciepłe, delikatnie odciągnij je od siebie, aby uzyskać górę i dół. Lekko dociśnij wszelkie nadmuchane wewnętrzne warstwy na wierzchu i dnie, jeśli to konieczne.
1
Rozgnieść razem ser i prażone orzechy włoskie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
1
Kanapki 1/2-łyżeczka kopiec ser nadzienie wewnątrz każdego ciasta (między góry i dołu), a następnie piec w środku piekarnika na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia (nie jest konieczne, aby użyć czystego arkusza pergaminu), aż ser zaczyna się topić, 2 do 3 minut. Doprawić pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
* Ciasto francuskie można piec i okrągłe podzielić na szczyty i dna 1 dzień wcześniej, a następnie całkowicie schłodzić i przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku. * Ciasta można napełniać (ale nie Piec) 1 godzinę wcześniej i przechowywać, luźno przykryte, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn