Mini Rożki Do Ciast

Mini Rożki Do Ciast
Need a deser bezmleczny? Mini cake Cones może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz wielobarwne posypki, ostudzić bita polewa, gotowy do rozłożenia lukier waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Trufle Candy Cane Oreo Na Mini Rożkach, Pomarańczowe Rożki Do Ciasta, oraz Ciasto Ciasto Ryż Chrupiące Szyszki.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać w 2 łyżki. posypka. Przykryj wierzchy 2 mini patelni muffin folią, przyciskając krawędzie folii wokół krawędzi patelni, aby je zabezpieczyć. Użyj ostrego noża, aby wybić mały otwór w folii na środku każdej filiżanki muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Umieść dno 1 stożka lodów nad każdym otworem,a następnie ostrożnie naciśnij stożek przez folię, aby stożek stał pionowo w kubku muffin. Łyżka ciasto ciasto do stożków, wypełniając każdy o 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Piec 12 do 15 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka babeczek nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Łyżka lukier do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania. Łyżka do zamykanej plastikowej torby; odciąć jeden dolny róg torby. Użyj, aby wymieszać chłodną mieszankę z batem na babeczki, aby przypominały wirowane lody. Wierzch z pozostałą posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn