Mini Pudding Yorkshire z pieczoną wołowiną
Mini Yorkshire Pudding z pieczoną wołowiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szczypiorku, pieczeń wołowa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczeń wołowa i pudding Yorkshire, Żeberka wołowe pieczone z puddingiem Yorkshire, oraz Pieczeń z żeberek wołowych i pudding Yorkshire z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól ubić w dużej misce. W osobnej misce ubić jajka, mleko i masło. Dodać dobrze w mące i ubijać mokre składniki stopniowo, aż w pełni połączone i gładkie. Przykryj miskę folią i pozostaw ciasto na 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. smar 3 mini nonstick Muffin puszki.
Umieść puszki w piekarniku, aby nagrzać się przez co najmniej 10 minut. Szybko wymieszaj ciasto i wlej je do każdego kubka muffin napełniając w połowie pozostawiając miejsce na ich wzrost.
Umieść w piekarniku i nie otwieraj przez 30 minut. Powinny one wzrosnąć po 30 minutach i być złote na całym.
Wyjąć z piekarnika. Na każdy budyń nałożyć cienki plasterek rostbefu i niewielką porcję chrzanu.
Dekoruj gałązką szczypiorku.