Miecznik Malezyjski Limonkowo-Kokosowy

Miecznik Malezyjski Limonkowo-Kokosowy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Malezyjska miecznik limonkowo-kokosowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 35g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jeśli masz trawę cytrynową, mleko kokosowe, tajską pastę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki z miecznika z kokosem, limonką i zielonym sosem Chile, Tylko Przepis Proszę Na Malezyjskie Krewetki Kokosowe Z Koniakiem, oraz Malezyjski Ryż Z Mlekiem Kokosowym (Nasi Lemak).

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połączyć pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; pulsować 3 razy lub aż grubo posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Umieścić rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; rozprowadzić 1/2 szklanki mieszanki szalotki równomiernie na rybie. Broil 15 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzalotkaSzalotka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Podawać rybę z pozostałą mieszanką szalotki i udekorować gałązkami kolendry i klinami cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
KolendraKolendra
SzalotkaSzalotka
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn