Ten wegetariański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jabłek granny smith, mąka, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mini Placki Z Jabłkami, Mini Placki Z Jabłkami, oraz Mini Placki Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać nadzienie: składniki nadzienia gotować na średniej patelni na małym ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści. Podgrzać do średniej wysokości; gotować przez 5 minut, mieszając, aż jabłka uwolnią sok.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Dodać mąkę i sól; wymieszać aż ciasto uformuje się. Podziel na 24 1-calowe kulki. Naciśnij 1 kulkę w każdej filiżance miniaturowej puszki na muffinki, aby ciasto równomiernie pokrywało boki i dno. (Jeśli ciasto jest bardzo miękkie, schłodzić przez 10 minut przed podzieleniem i ukształtowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
1
Wymieszać mąkę, oba cukry, cynamon i sól. Wcierać w maśle palcami, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wrzuć orzechy włoskie.