Mini pizze ziemniaczano-bekonowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 20. Jeśli 24 grosze za porcję spada w budżecie, ziemniaki i bekon Mini pizze może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Idź do sklepu i kup śmietanę, grubo Dymiony boczek, grands!® jr, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kanadyjskie mini pizze z bekonem i ananasem, Mini Pizze Ziemniaczane, oraz Pizza Mini Polenta z pieczonymi pomidorami i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. w średnim rondlu gotuj plastry ziemniaków we wrzącej osolonej wodzie na średnim ogniu przez 5 minut.
Smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. W tej samej patelni z boczku kapie, gotować cebulę 5 do 7 minut lub aż zmięknie i podzielone na pierścienie, często mieszając.
Oddzielić ciasto na 10 herbatników. Oddziel każdy herbatnik na 2 warstwy; umieść rund herbatnika na niepreparowanym dużym arkuszu ciastek. Spłaszczyć każdy lekko.
Każdy delikatnie rozprowadzić musztardą. Wierzch każde ciasto okrągłe z plasterkiem ziemniaka i cebulą.
Piec w temperaturze 204°. przez 9 do 15 minut lub aż skórki są chrupiące i złocisto brązowy. Do każdej mini pizzy dodajemy kwaśną śmietanę i pokruszony boczek.
Posypać natką pietruszki.