Mini piwo i kiełbasa Corn Dogs
Mini piwo i kiełbasa Corn Dogs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, piwo, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, Mini Corn Dogs, oraz Mini Corn Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia; odstawić.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika lub dużego, grubodennego garnka.
Podgrzewać na średnim ogniu, aż osiągnie 177° na termometrze do głębokiego smażenia/cukierków.W międzyczasie włóż 2 wykałaczki do wyciętej strony każdego kawałka kiełbasy, pozostawiając około 1 1/4 cala wykałaczek odsłoniętych po jednej stronie; odstawić.Gdy olej jest prawie gotowy (około300), ubić mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w średniej misce.
Ubić piwo, jajka, miód i cukier razem w dużej misce, aż połączone i cukier się rozpuści.
Dodaj mieszaninę mąki kukurydzianej do mieszaniny piwa i mieszaj gumową łopatką, aż się połączą.
Wlać część ciasta do krótkiego, wąskiego pojemnika lub szklanki do picia, pozostawiając 1 cal miejsca na górze.Gdy olej jest gotowy, równomiernie zanurzyć kawałek kiełbasy w szklance ciasta, trzymając wykałaczki i obracając kiełbasę w razie potrzeby, aż będzie całkowicie pokryte ciasto. Natychmiast umieść go w gorącym oleju. Powtórz z 4 kawałkami kiełbasy. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż wszystko będzie jasno złociste, około 2 minut. Za pomocą szczypiec przenieś kiełbasę do stojaka z drutu na blasze do pieczenia i umieść w piekarniku.Powtórz z pozostałymi kawałkami kiełbasy, pracując z 4 lub 5 na raz, uzupełniając szklankę w razie potrzeby cieście i pozwalając olejowi powrócić do 177° między partiami. (Po dotarciu do ostatnich kilku kawałków kiełbasy, może trzeba przechylić szkło na boki podczas obracania kiełbasy równomiernie pokryć je z ciasta.)
Podawać natychmiast z musztardą do zanurzenia.