Mini Pieczone Paszteciki Quinoa
Mini pieczone Quinoa paszteciki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 85 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka komosy ryżowej, szpinaku, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone Paszteciki Z Komosy Ryżowej, Post Gościnny: Cebula Balsamiczna Quinoa Paszteciki I Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Little Quinoa Paszteciki podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotować wodę i komosę ryżową. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż komosa ryżowa będzie miękka i woda zostanie wchłonięta, 15 do 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania oliwy z oliwek.
Wymieszaj quinoa, szpinak, bułkę tartą, jajka i ser Colby razem w misce. Łyżeczki mieszanki komosy ryżowej upuść na przygotowaną blachę do pieczenia i naciśnij na żądaną grubość.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dno pasztecików będzie złote, około 15 minut. Klapki i piec do złotego, około 5 minut więcej.