Mini Orzech Soda Pieczywo
Mini orzech Soda pieczywo jest Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka niebielonej mąki, masło, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini-pieczywo z boczku, cebuli i orzecha włoskiego, Indywidualne Irlandzkie Pieczywo Gazowane, oraz Rozmaryn Mini Pieczywo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko mąka duża blacha do pieczenia.
Ubić pierwsze 5 składników w dużej misce, aby dobrze wymieszać.
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Wymieszać tosty, posiekane orzechy włoskie.
Ubić maślankę, jajko i melasę w małej misce, aby wymieszać. Stopniowo dodawaj mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki, mieszając, aż powstanie średnio twarde ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj, aż ciasto się połączy, około 6 obrotów. Spłaszczyć ciasto na dysku.
Pokroić na 6 klinów. Uformuj każdy klin w kulkę.
Umieścić na przygotowanym arkuszu, rozstaw równomiernie od siebie. Spłaszczyć każdy do 3-calowej rundy. Używając ostrego noża, wytnij płytko X w górnej części każdej rundy.
Pieczemy pieczywo do złotego i tester wstawiony do środka wychodzi czysty, około 30 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.