Mini makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 251 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 2 tuziny (1/2 Puchar) ramekins lub 9 przez 13-calowe danie zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Gotować makaron łokcia w dużym garnku z osolonej wrzącej wody na średnim ogniu przez około 6 minut lub aż bardzo al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i wrócić do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas gotowania makaronu, roztopić masło w dużym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Wyjąć 1/2 roztopionego masła i odstawić na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Dodaj mąkę do rondla i gotuj stale ubijając. Gdy mąka jest złoty brąz powoli ubijać w mleku, aż będzie gładka. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż zgęstnieje. Wymieszać w musztardzie, fontina, Gruyere, i sery Cheddar, aż tylko stopiony. Wymieszać z gotowanym makaronem, zalać go całkowicie i doprawić solą i pieprzem do smaku. Podzielić mieszaninę między masłem ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Makaron Gotowany
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
16 Plasterków Sera Fontina
Gruyere
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Biały Jęczmień Perłowy
7
W średniej misce połączyć panko z tartym Asiago i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser Asiago
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodać zastrzeżone roztopione masło i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Top każdy ramekin z mieszaniny okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Piec w piekarniku, aż złoty kolor na wierzchu i ser jest bulgotanie, o 15 do 20 protokół. Przed podaniem polać świeżą posiekaną natką pietruszki.