Mini Latkes Z Łososiowo-Oliwkowym Smakiem
Przepis Mini Latkes z łososiowo-oliwkowym smakiem jest gotowy w około 54 minuty i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli koszernej, grubo mielonego pieprzu, łososiowo-oliwkowego smaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Olive Relish And Deviled Egg Latkes, Mini Latkes Wegetariańskie z wędzonym łososiem i Tzatziki, oraz Łosoś z oliwkowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki i cebulę zetrzeć przez duże otwory na tarce. Utarte ziemniaki i cebulę osuszyć papierowymi ręcznikami.
W dużej misce umieścić ziemniaki i cebulę. Wymieszać lekko ubite jajka i kolejne 3 składniki.
Drop mieszaniny ziemniaków przez heaping łyżki do gorącego oleju rzepakowego w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu; gotować 2 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Odcedzić latkes na ręcznikach papierowych i posypać koszerną solą do smaku, w razie potrzeby. Top każda latke z 1 łyżeczką. Łososiowo-Oliwkowy Smak.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Aby zachować ciepło latkes przed polewą z smakiem, umieścić na stojaku z drutu na blasze do pieczenia.
Umieścić w piekarniku 250 do 30 minut.