Mini Lasagnas ze słodką kukurydzą i Mascarpone

Mini Lasagnas ze słodką kukurydzą i Mascarpone
Mini Lasagnas ze słodką kukurydzą i Mascarpone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 26g białka, oraz 57g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 8 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Mieszanka pieprzu, czosnku, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 50% to danie jest solidne. Spróbuj Szpinak-Karczoch Mini Lasagnas, Mini Lasagnas warzywne (wykonane w puszkach Muffinowych!), oraz Mini Corn Dogs ze słodką i pikantną papryką podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 6 (10 uncji) ramekinów. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać makaron i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Drenaż. Używając 2 ugotowanych makaronów lasagne w kształcie "x", wyłóż każdy ramekin, delikatnie wciskając makaron w dno ramekinsów, pozwalając na zwis nadmiaru makaronu po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne GotowanyMakaron Lasagne Gotowany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
W robocie kuchennym zmiksuj kukurydzę, śmietanę i czosnek, aż będą masywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Dodaj mascarpone, 1 szklankę sera pecorino Romano, skórkę z cytryny, sól i pieprz. Blend aż do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
MascarponeMascarpone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodać bazylii i pulse aż po prostu połączone. Łyżka 1/4 szklanki nadzienia do dna każdego ramekina i posypać 2 łyżkami Provolone. Złóż 2 zwisające kawałki makaronu nad nadzieniem (w razie potrzeby przyciąć końce makaronu nożyczkami).
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Dodaj kolejne 1/4 szklanki nadzienia do każdego ramekina i dodaj kolejne 2 łyżki Provolone. Złóż na 2 Pozostałe zwisające kawałki makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Łyżka pozostałe nadzienie na wierzchu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
11
Wierzch posypać pozostałą 1/2 szklanki Pecorino Romano i skropić oliwą z oliwek. Ułóż ramekiny na blasze i piecz, aż blaty będą złotobrązowe, a nadzienie będzie bulgotać, około 25 do 30 minut. Schłodzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Aby służyć: Uruchom nóż wokół krawędzi ramekins poluzować lasagnas. Odkręć lasagnas na talerze i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn