Przepis Mini Koreańskie kulki serowe jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 75. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, sera chèvre, ziarna sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kulki Serowe Mini, Kulki Serowe Mini, oraz Kulki Serowe Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, pokonać podstawowe składniki kulki sera z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie wiosła na średniej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Mieszać w smaku mieszania. Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na pergaminową blachę do gotowania. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Kształt każdy w 1-calowy piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
3
Jeśli nie używasz natychmiast, przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrozić do 1 miesiąca.
4
Kulki zwijamy w ziarna sezamu, aby pokryć je przed podaniem.
Koreański w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Quintan Essentia Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.