Mini Kanapki Z Indykiem
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 18 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz jajko, mleko, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kanapki Mini Indyk Focaccia, Kanapki Z Bazylią I Indykiem Mini Focaccia, oraz Kanapki Z Szynką Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, żurawina, mleko, musztarda i jajko do wymieszania.
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia.
Top z połowy indyka i posypać 1/2 szklanki sera w ciągu 1/4 cala krawędzi naczynia do pieczenia. Top z pozostałym indykiem.
Pozostałe ciasto zalać indykiem.
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Pokroić na 9 kwadratów; każdy kwadrat przeciąć na pół po przekątnej.