Mini Kanapki Z Indykiem

Mini Kanapki Z Indykiem
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 18 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz jajko, mleko, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kanapki Mini Indyk Focaccia, Kanapki Z Bazylią I Indykiem Mini Focaccia, oraz Kanapki Z Szynką Mini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, żurawina, mleko, musztarda i jajko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
żurawinażurawina
MusztardaMusztarda
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Top z połowy indyka i posypać 1/2 szklanki sera w ciągu 1/4 cala krawędzi naczynia do pieczenia. Top z pozostałym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pozostałe ciasto zalać indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
5
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
8
Pokroić na 9 kwadratów; każdy kwadrat przeciąć na pół po przekątnej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn