Mini Kalosze Wołowe

Mini Kalosze Wołowe
Mini kalosze wołowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, pieczarki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Mini Kalosze Wołowe, Mini Kalosze Wołowe, oraz Mini kalosze wołowe z gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać grzyby i rozmaryn; smażyć 3 protokół lub aż rumiane. Wymieszać z pieprzem i 1/8 łyżeczki soli morskiej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4
W małej miseczce ubić jajko i 1 łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego w prostokąt o wymiarach 9 x 12 cali na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój na 12 (3-calowych) kwadratów. Ułóż 1 kostkę wołowiny na środku każdego kwadratu ciasta i posyp szczyptą soli morskiej. Na każdą kostkę wołową nałożyć około 1/2 łyżeczki sera Boursin i 1 plasterek pieczarek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser BoursinSer Boursin
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Krawędzie placków wyszczotkować mieszanką jajeczną. Fold rogi ciasta nad napełniania w centrum, aby pakiet, szczypanie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Umieścić na dużej, pergaminowej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi składnikami i posmaruj wszystko pozostałą mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec 9 minut lub aż ciasto jest nadmuchane i złocisty brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Odstawić 5 minut.
11
Łyk: Diebolt-Vallois Champagne, NV Blanc de Blanc, 100% Chardonnay ($36): "ten szampan jest bogaty i smaczny-w sam raz z ziołami i łuszczącym się ciastem francuskim."--Michael Velo, ekspert od bąbelków z restauracji Carriage House w Chicago
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
ChardonnayChardonnay
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn