Mini Greckie Burgery
Przepis mini Greckie hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koper, czosnek, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mini Greckie Burgery, Mini Greckie Hamburgery Z Jagnięciną, oraz Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać składniki sosu. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
W dużej misce, wymieszać składniki burger aż dobrze wymieszane. Kształt mieszanki wołowiny na 16 pasztecików, około 1/4 cala grubości.
Miejsce 8 pasztecików w 12-calowej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu około 3 protokół. Turn paszteciki; gotować 2 do 4 minut dłużej lub do mięsa termometr włożony w środku paszteciki czyta 71°.
Usuń paszteciki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi pasztecikami.
Ząbkowanym nożem pieczywo pita przeciąć poziomo na pół.
Kładziemy paszteciki na dolnych połówkach pieczywa. Top każdy patty z około 2 łyżeczki sosu, kilka plastrów ogórka i paski cebuli. Przykryć górną połówką pieczywa.