Mini czerwone aksamitne babeczki z włoskim lukrem bezowym
Mini czerwone aksamitne babeczki z włoskim lukrem bezowym mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz pod ręką krem z kamienia nazębnego, cukier granulowany, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do valentin day. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym, oraz Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 24 mini kubki muffin lub linii z papieru.
W dużej misce, ubić razem ciasto i ciasto mąkę, cukier, kakao w proszku, proszek do pieczenia i soda oczyszczona; odstawić.
W innej małej misce ubij razem maślankę, roztopione masło, jajko, barwnik spożywczy i wanilię.
Wlać mieszaninę mąki i ubijać, aż będzie gładka i dobrze połączona. Ciasto podzielić pomiędzy przygotowane muffinki.
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 15 minut lub do momentu, aż wykałaczka w środku wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku.
Włoski lukier bezowy: w małym rondlu zagotuj cukier i wodę, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Niech gotować mieszaninę przez 5 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubij białka z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Podczas ubijania, dodać gorący syrop cukrowy w stałym strumieniu i ubijać przez około 5 minut lub do uzyskania błyszczących sztywnych szczytów. Beat in vanilla.
Zamrozić babeczki i posypać płatkami złota lub cukrem według uznania.