Mini Ciasto Dyniowo-Melasowe

Mini Ciasto Dyniowo-Melasowe
Ten przepis służy 20 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz glazurę waniliową, mocno brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 34 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone Mini bochenki z dyni z melasą, Mini Ciasta Dyniowe, oraz Mini Ciasta Dyniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj brązowy cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajko, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodaj konserwy dyni i melasy, bicie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
MelasaMelasa
5
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszanki dyni, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Łyżka do lekko natłuszczonej patelni muffin w kształcie dyni, wypełniając trzy czwarte pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
6
Piec w temperaturze 375 przez 24 do 26 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni do stojaka na druty i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
Wyciąć zaokrąglone szczyty off babeczki, aby były płaskie. Odwróć górne babeczki na dolne, tworząc dynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
9
Mżawka glazury nad dyniami. W razie potrzeby udekoruj karmelowymi łodygami, liśćmi i winoroślami.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
KarmelKarmel
GlazuraGlazura
10
Łodyga karmelu: wciśnij 1 karmel między palce, wydłużając się do 1,5-2 cala, aby utworzyć łodygę. Delikatnie zwiń łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
1
Rozwałkuj karmelki na 2-calowe kwadraty na płaskiej powierzchni, używając wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Pokroić w liście, za pomocą noża do parkowania. Delikatnie naciśnij końcówki liści, aby spłaszczyć, w razie potrzeby. Zdobądź liście, używając noża do parkowania. Szczypta DNA liści razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Pokrój 1 karmel na 3 równe kawałki. Ściśnij każdy kawałek delikatnie, aby spłaszczyć i tocz się między rękami lub na płaskiej powierzchni w długą cienką linę. Twist kończy się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
RolkaRolka
2
* Można zastąpić glazurę waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
3
Uwaga: testowaliśmy z wielowarstwową Mini patelnią dyniową Wilton Dimensions.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 34 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn